Тепих АЦРИЛИЦ VALS 2340 Рам орнамент слоноваче / беж

New product

дебљина тепиха: 13 mm

Укупна маса: О томе 3,0 kg/m2

врста предива: 100% акрил

Детаљније

  трошкови доставе од: 24,70 €
  испорука за 48х
  шаљемо у иностранство
  30 дана за враћање робе
  2 године гаранције
  могуће је плаћање поузећем, контактирајте нас како бисмо утврдили трошкове

67,77 € Са ПДВ-ом.


Лист са подацима

МатеријалАкрил
ОбликПравоугаона
ШаблонРазличити обрасци

Више информација

VALS акрилни теписи - савршено решење за љубитеље елеганције

Пре него што изаберемо савршен тепих за наше куће, често постављамо многа питања. Који тепих треба да изаберете да би био леп дуги низ година? Који производ ће бити најбољи за особе које пате од алергија? Који производ комбинује висок квалитет и леп дизајн? На сва ова питања постоји само један одговор - VALS акрилни тепих.

Колекција ACRYL VALS креирана је да унесе дашак елеганције, стила и престижа чак и у скромној просторији. У прелепим шарама и бојама укућани могу да уживају дуги низ година. Све ово због чињенице да је акрил један од најбољих и најотпорнијих материјала од којих се простирка може направити.

Акрилни тепих је такође најбоље решење за алергичаре. Синтетичке акрилне чекиње не изазивају алергије. Густе чекиње не упијају прашину изнутра. Као резултат тога, остаје на горњем слоју простирке, а усисавање је довољно за одржавање беспрекорне чистоће. Такође је важно у случају алергија, да у акрилним влакнима не расту гриње, бактерије, буђ и гљивице.

Карактеристичне карактеристике VALS акрилних тепиха:

• Пригушене боје савршено наглашавају елеганцију сваког ентеријера;

• Боја акрилних влакана је отпорна на бледење чак и када је изложена сунчевој светлости - простирку можете поставити било где у кући, такође близу прозора;

• Висок квалитет у комбинацији са високом отпорношћу материјала и његовом флексибилношћу чине овај производ прелепим украсом дуги низ година;

• Сви теписи из колекције су обележени ОЕКО-ТЕКС сертификатом, који гарантује безбедан састав;

• Акрилни теписи се на почетку могу мало запрашити - то је природна карактеристика овог материјала. Међутим, уверавамо вас да то ни на који начин није досадно или штетно.

 

Проверите како ће акрилни тепих из колекције VALS променити ваш дом!

 

30 other products in the same category:

Follow us on Facebook