Модеран GLOSS Тепих, РУННЕР 6776 86 стилски, Рам, грчки црн / злато

New product

дебљина тепиха: 12 mm

Укупна маса: О томе 2,70 kg/m2

врста предива: полипропилен + полиестер Shrink

▪ произвођач: Dywany Łuszczów

Детаљније

  трошкови доставе од: 24,70 €
  испорука за 48х
  шаљемо у иностранство
  30 дана за враћање робе
  2 године гаранције
  могуће је плаћање поузећем, контактирајте нас како бисмо утврдили трошкове

45,18 € Са ПДВ-ом.


Лист са подацима

Материјал Polipropylen + Polyester Shrink
ОбликПравоугаона
ШаблонРазличити обрасци

Више информација

Промените свој ходник захваљујући модерном тркачу из ГЛОСС колекције


Теписи су елементи декора који могу променити унутрашњост. Они уносе много топлине и удобности у свој простор. Дневна соба или спаваћа соба одмах постају удобније и попримају јединствену атмосферу. Шта ако се ова невероватна удобност употребе такође премести у ходник или ходник помоћу тркача? Вриједно је запамтити ове просторе, јер су они обично први са којима долазимо у контакт при уласку у кућу.
Колекција ГЛОСС тркача креирана је за ентузијасте модерних решења и људе који би желели да мало разбију класичне шаре. Модерни обрасци у комбинацији са експресивним, али класичним бојама потпуно ће променити унутрашњост.
Тркачи су, осим многих естетских предности, и веома практичан елемент декорације. Користећи се у ходнику или ходнику, спречавају прљавштину од ципела, која се више не шири по кући. Могу се користити и у кухињи, пружајући вам удобност и пријатно искуство под ногама.
Чишћење тркача је брзо и лако. Синтетички материјали који се користе у производњи не захтевају посебну негу. Довољно је редовно усисавање, а за веће мрље влажна крпа.

Карактеристичне карактеристике ГЛОСС тркача:

- Комбинација беле и сиве са безвременским мотивом грчког кључа лепо ће употпунити класичне ентеријере, уносећи призвук модерности, не одузимајући елеганцију и шик;
- За производњу су коришћене три врсте предива: полипропилен, полиестер за скупљање и сјајни полиестер. Веома су издржљиви и пријатни на додир материјали;
- Траке су доступне у ширинама од 60 цм до 80 цм и дужинама од 200 цм до 300 цм, тако да можете лако изабрати савршен производ за дати ентеријер;
- Тркач има ОЕКО-ТЕКС сертификат, што гарантује безбедну композицију како за људе тако и за животну средину;
- Синтетички ћилими и теписи су погодни за особе са алергијама и децу;
- Колекција ГЛОСС је такође произведена у облику правоугаоника и круга. То значи да можете изабрати производ из исте колекције за скоро сваку просторију у кући;
- Комбинација стила и функционалности - ово су најважније карактеристике ГЛОСС тепиха. Због њих их воле не само ентузијасти модерног дизајна, већ и људи који не желе да проводе неколико сати дневно чистећи.
 
Желите да брзо и једноставно унесете елеганцију у свој ходник или ходник и нагласите модеран карактер? Колекција ГЛОСС тркача биће савршена за овај задатак!

30 other products in the same category:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

Follow us on Facebook