Kategorije

Плаћање поузећем

Наруџбу плаћате директно курирској служби по пријему робе. Обратите пажњу на исправно написану адресу за доставу и тачност наведеног броја телефона. Припремите одузети износ - курир није у обавези да достави кусур. Ако одлучите да пошаљете ДПД поузећем, имате могућност да платите картицом куриру по пријему робе.

банкарски трансфер

Након што наручите, добићете од нас е-маил са потврдом, као и детаље о трансферу и број рачуна. Чим уплатимо вашу уплату, почећемо да обрађујемо поруџбину.

Брзи PayU трансфери

Купујте брзо, повољно и безбедно онлајн трансфером преко поузданих система плаћања PayU. Бићете преусмерени на систем PayU, затим можете изабрати своју банку и потврдити уплату. Обично је потребно неколико минута да пошаљете уплату.

ПаиПал или картица

Бићете преусмерени директно на ПаиПал. Ако сте Паипал корисник, можете се пријавити на систем и потврдити уплату. Ако још нисте корисник ПаиПал-а, можете се пријавити као гост или креирати нови налог. Обрада наруџбине ће почети чим нам уплата буде примљена - обично траје неколико минута.
ПаиПал, лидер од поверења у онлајн плаћањима, који служи купцима и продавцима да шаљу и примају новац на мрежи. ПаиПал има преко 100 милиона налога чланова у 190 земаља и региона. Прихватају га трговци широм света, како на еБаиу тако и ван њега. ПаиПал помаже у заштити података о вашој кредитној картици користећи предности индустрије безбедности и система за спречавање превара. Када користите ПаиПал, ваши финансијски детаљи се не деле са продавцем.

Зашто користити ПаиПал?
- Уплатите или пошаљите новац преко ПаиПал-а - бесплатно је
- Купујте и плаћајте повољно док чувате своје податке у ПаиПал-у
- ПаиПал прихватају милиони компанија широм света


Почетна накнада

За производе са продуженим роком испоруке - произведени или увезени по експресном захтеву купца и према његовој спецификацији, захтевамо иницијалну уплату приликом одабира плаћања при испоруци. Почетну уплату можете платити само банковним трансфером, а остатак износа пре отпреме или курирској служби по пријему робе.


Follow us on Facebook