Kategorije

 

Коришћење наших услуга подразумева прихватање формалних питања у вези са дељењем и протоком података о нашим клијентима. Молимо прочитајте следећу политику приватности Ф.Х. КАБИС.

Ф.Х. КАБИС у потпуности поштује и поштује право корисника и купаца на приватност и заштиту личних података – у складу са Законом од 29. августа 1997. године „О заштити података о личности“ (Зборник закона бр. 133, тачка 883). Купци имају право да изврше увид у своје податке, да их исправе и да траже престанак њиховог коришћења у сврхе везане за реализацију налога. Подаци су такође заштићени у складу са „Законом о пружању услуга електронским путем (Зборник закона бр. 133, тачка 1204)”.

Подаци о клијентима које прикупљамо:

Подаци прикупљени током регистрације:
Молимо Вас да приликом регистрације купаца наведете податке као што су: име и презиме, адреса, број телефона, е-маил адреса и лозинка коју корисник намерава да користи.

Подаци прикупљени током трансакције куповине:
За обављање трансакције у продавници ввв.цходники.цом неопходно је да се наведу лични, адресни и телеинформациони подаци: име, презиме, адреса, број телефона, као и подаци о начину плаћања, нпр. тип кредитне картице, број кредитне картице, рок трајања, број ЦВВ.

Подаци који се прикупљају аутоматски:
Када посећујете нашу веб страницу, аутоматски се прикупљају подаци: на пример ИП адреса, име домена, тип претраживача, тип оперативног система итд.

Подаци прикупљени током контакта:
У случају контакта са продавницом ввв.цходники.цом путем веб странице, телефона, е-поште итд., преносе се лични подаци, нпр. име, презиме, е-маил адреса итд.

Сви добијени лични подаци су заштићени и коришћени само у информативне и маркетиншке сврхе, за потребе продавнице ввв.цходники.цом у складу са Законом о заштити података о личности од 29. августа 1997. године (Зборник закона бр. 133, тачка 883) .

Коришћење података о клијентима:
Ф.Х. КАБИС ни на који начин не продаје нити преноси податке трећим лицима. Подаци прикупљени током регистрације ће се користити само за омогућавање пријављивања и коришћења нашег система. За куповину је потребна регистрација купца.

Подаци о клијенту добијени током трансакције користе се у сврху обрачуна, протока новца и отпреме робе купцу. У ту сврху, подаци се могу пренети компанији која подржава платне трансакције ради наплате кредитне картице клијента. Ова компанија неће користити ове податке у било коју другу сврху. Навођење ових података је обавезно да бисте обавили куповину. Подаци о адреси достављају се курирској компанији која их користи само у сврху прослеђивања и доставе пакета.


Подаци који се аутоматски прикупљају могу се користити за анализу понашања корисника на нашој веб страници, прикупљање демографских података о нашим корисницима или за персонализацију садржаја наших веб страница. Ови подаци се прикупљају аутоматски о сваком кориснику.

Подаци прикупљени током кореспонденције између клијента и наше веб странице користиће се само за одговоре на упите.

У случају инспекцијског надзора Генералног инспектората за заштиту података о личности, подаци о корисницима могу бити стављени на располагање запосленима у Инспекторату у складу са Законом о заштити података о личности.

У случају кршења прописа наше веб странице, кршења закона или када је то законом прописано, можемо открити податке о клијентима правосудним органима.


Начини контактирања купаца:

Након завршетка трансакције куповине за робу, Ф.Х. КАБИС користи е-маил контакт за информације о току поруџбине и за додатне договоре у вези са трансакцијом. Важне информације и договоре компанија решава телефоном.

Уколико купац користи билтен продавнице ввв.цходники.цом, добијаће е-маил поруке са новостима у вези са активностима онлине продавнице.


Питање промене личних и адресних података:
Након што се пријавите на систем, можете да извршите измене или да избришете своје личне податке прикупљене током регистрације и коришћене за пријаву на систем и слање билтена. Подаци који се користе за трансакцију куповине не могу се мењати или брисати, јер су део рачуна или фактуре.

Подаци који се прикупљају аутоматски се не могу мењати или брисати.

Употреба колачића („колачићи“):
Веб страница ввв.цходники.цом може користити колачиће за идентификацију претраживача клијента када користи нашу веб страницу. Колачићи не садрже никакве личне податке, безопасни су за рачунар, корисника и његове личне податке. Услов за рад колачића је њихово прихватање од стране претраживача.

Обезбеђивање личних података клијента:
Комуникација између сервера и рачунара клијента одвија се помоћу ССЛ (Сецуре Соцкет Лаиер) протокола, а наше базе података су заштићене од приступа трећих лица.

Промене политике приватности:

Ф.Х. КАБИС задржава право да промени горњу политику приватности објављивањем нове политике приватности на овој веб страници.

Контакт:

Компанија која прикупља податке: 
F.H KABIS
Łuszczów I 73
20-258 Lublin
NIP: 946-154-99-58
REGON: 431279511

Преписка Адреса:
F.H KABIS
ul. Elektryczna 17
21-045 Świdnik
(81) 866-07-02
info@dywany.lublin.pl

Ако имате додатних питања у вези са заштитом приватности, слободно нас контактирајте.


Follow us on Facebook