BERBER тепих BJ1005 Boujaad ручно ткан из Марока, Boho - беж / жута

New product

дебљина тепиха: О томе 25 - 30 mm

Укупна маса: О томе 1,90 kg/m2

врста предива: 100% вуна

Детаљније

  трошкови доставе од: 24,70 €
  испорука за 48х
  шаљемо у иностранство
  30 дана за враћање робе
  2 године гаранције
  могуће је плаћање поузећем, контактирајте нас како бисмо утврдили трошкове

845,62 € Са ПДВ-ом.


Упозорење: Последњи артикли на лагеру!

Лист са подацима

МатеријалВуна
ОбликПравоугаона
ШаблонГеометрија

Више информација

Јединствени и изузетни – откријте ручно ткане тепихе из Марока

Историја израде тепиха у Мароку датира хиљадама година уназад. За локално становништво ћилими нису били само декоративни елементи већ првенствено културни израз. У данашње време, Мароко је дом за око 45 различитих берберских племена, од којих свако има своје јединствене технике ткања, палете боја и шаре.

Ручно рађени марокански ћилими су јединствени, јединствени елементи декорације, који служе као извор знања о Берберској култури и правим уметничким делима. Цео процес производње одвија се ручно, при чему се сваки чвор педантно плете на стојећем разбоју. Методе ткања се преносе с генерације на генерацију унутар племена, што резултира да свако мароканско племе има различите технике ткања, шаре и преференције боја.
Из поштовања према традицији која се преноси кроз године, збирка имена такође одражава имена мароканских етничких група које су их створиле. Главни материјал који се користи у изради ових тепиха је вуна, која осигурава да су теписи лепи, изузетно издржљиви и удобни.

Ексклузивни теписи из Марока идеалан су избор не само за љубитеље уметности већ и за путнике и љубитеље уникатних предмета. Процес ручне израде гарантује да нигде другде у свету не постоји идентичан тепих.

Марокански BOUJAAD теписи се праве од овчје вуне, што их чини ексклузивним висококвалитетним производима. Завршна фаза стварања BOUJAAD простирки укључује прање и чешљање. Њихово чешљање 2 или 3 пута помаже да се уклоне вишак влакана и да се гомили дају жељени распоред. Свака фаза стварања је стога веома промишљена и дуготрајна, са методама које се преносе кроз генерације хиљадама година усавршеним до савршенства.

Карактеристичне карактеристике мароканских тепиха:

  • Сваки ћилим ручно раде мароканске ткаље у само једном примерку. Ово чини производ јединственим додатком унутрашњости и ремек-делом у својој области.
  • Произведено у потпуности од вуне. Овај природни материјал својом издржљивошћу и отпорношћу осигурава задовољство при куповини дуги низ година.
  • Вунени тепих у почетку може испуштати малу прашину – што је природна карактеристика овог материјала. Међутим, будите сигурни да то ни на који начин није незгодно или штетно.

Унесите дашак мароканске културе у свој дом са овим изузетним и јединственим ручно тканим теписима директно из Марока!

 

 

Прибор

30 other products in the same category:

Follow us on Facebook