Вуна ЦАРПЕТ KASHQAI 4303 106 Цвеће, оквир беж / цларет

New product

дебљина тепиха: +/- 10 mm

Укупна маса: О томе 2,80 kg/m2

врста предива: 100% natural вуна

густина гомиле тепиха: 670.000 бодова/m2

земља порекла: Belgium

Детаљније

  трошкови доставе од: 24,70 €
  испорука за 48х
  шаљемо у иностранство
  30 дана за враћање робе
  2 године гаранције
  могуће је плаћање поузећем, контактирајте нас како бисмо утврдили трошкове

175,45 € Са ПДВ-ом.


Упозорење: Последњи артикли на лагеру!

Лист са подацима

МатеријалВуна
ОбликПравоугаона
ШаблонЦвеће

Више информација

Вунени теписи из колекције КАСХКАИ - функционалност и елеганција у класичном стилу

Желите да додате дашак луксуза свом кућном декору? Вунени теписи нуде решење које то омогућава на веома једноставан начин. Значајно већи квалитет у односу на синтетичке простирке ће обезбедити да становници буду одушевљени удобношћу и мекоћом тепиха дуги низ година.

Вунени теписи из колекције КАСХКАИ савршена су комбинација за ентузијасте винтаге стила и оне који траже еколошка решења. Вуна је најбољи до сада познати материјал за израду текстила, као што је одећа или, заиста, ћилими. Мекоћа и топлина вунених тепиха сигурно ће импресионирати и најпробирљивије купце. Таква комбинација удобности и функционалности савршено ће функционисати у просторијама где је опуштање кључно или онима којима је потребно мало топлине. Вунени теписи су такође познати по својој издржљивости и отпорности на хабање. Захваљујући природној отпорности влакана, ови теписи задржавају свој облик и изглед чак и неколико година. Наши КАСХКАИ ћилими долазе из белгијске фабрике ОСТА, која је позната по висококвалитетним производима и пажњи до најситнијих детаља.

Вунени тепих је најпогоднији за дневну собу, спаваћу собу или гардеробу. Међутим, овај природни материјал има један недостатак - брзо упија течне мрље. Због тога не препоручујемо употребу вунених тепиха у кухињи, иако би свакако лепо употпунили ову просторију.

Карактеристичне карактеристике тепиха КАСХКАИ:

  • У потпуности направљен од вуне - еколошког материјала који је у потпуности нешкодљив за природу;
  • Прелепе боје у комбинацији са старинским узорцима савршено ће употпунити сваки ентеријер, посебно оне у ретро стилу;
  • Сертификован од ОЕКО-ТЕКС-а - производ је тестиран и сертификован, осигуравајући безбедност за кориснике и животну средину;
  • Највиши квалитет у комбинацији са великом издржљивошћу и еластичношћу материјала значи да ће овај производ служити као леп украс чак и неколико година;
  • Вунени тепих у почетку може мало да се осипа - то је природна карактеристика овог материјала. Међутим, уверавамо вас да то никако није проблематично или штетно.

Унесите дашак луксуза у свој дом са КАСХКАИ теписима!

30 other products in the same category:

Follow us on Facebook